logo mobil

Gruppresor

Vi är duktiga på gruppresor! Allt från en kortare resa inom Europa med en mindre grupp till den stora gruppen    där vi till och med   hjälper er med att chartra en egen flight beroende på antalet personer! Sitter ni också och funderar på en resa framöver?
Gör det enkelt för er – kontakta oss så hjälper vi dig att gå från idé  till genomförande!

Militärhistorisk resa inom Europa.
Vi har kört resor till 3 st resmål som varit mycket uppskattade. Cassino i Italien, Bouillon i Belgien och  Normandie i Frankrike – är du sugen att uppleva historiens vingslag t.ex. längs Frankrikes kust så finns möjligheten att skräddarsy en resa för just er med en medföljande guide från Östersund.

För mer information kontakta: 

Mikael Ferm 070-209 06 74
Magnus Hjelm 063-514 514

Utöver skräddarsydda  arrangemang så hjälper vi dig självklart även med följande leverantörer som har färdiga paket där det då blir mixade grupper från hela landet.

APOLLO:

  • Vinterprogram på Playitas Resort på Fuerteventura, Lanzarote, Gran Canaria, Madeira och till Phuket.
  • Sommarprogram på Playitas Resort på Fuerteventura, Goldcity Alanya, Rhodos, Peloponnesos, Mallorca, Kreta, Kemer och  Side.

SPRINGTIME:

  • Springresor
  • Training camps
  • Seniorresor för dig som är +60
  • Maratonresor
  • ”Singelvecka” med mera!

Träningsresor

Träningsresa

Är du sugen på en träningsresa så kan vi varmt rekommendera lokala alternativ., Då vi sammarbetar med  uppskattade och välrenomerad reseledare och  instruktörer.

Vi har haft  ett flertal mycket uppskattade träningsresor bla till Alanya &  Belek i Turkiet samt Fuertoventura  i Spanien.  Vi har haft förmånen att hjälpa STC, Sportsgym,  Muskelkraft    och Fristilen med att fixa förutsättningarna  för    deras träningsresor!

Cykelresor till Mallorca och Italien

Träningsläger Fotboll  till Spanien, Portugal & turkiet

1 Way 2 Travel
- din personliga resebyrå

Prästgatan 31D 3tr
831 31 Östersund

Telefon:
063-514 514

Eva: 070-569 66 34

Magnus: 070-386 35 72