logo mobil

Vart vill du resa?

Ulf, Eva och Magnus reser mycket och har tillsammans över 80 år i erfarenhet av att sälja resor. Med sina egna erfarenheter av olika resmål, hotell, restauranger och aktiviteter kan de skräddarsy en resa som passar just dig och det du vill göra.

Ulf Spjut

Ulf Spjut
+46 (0) 70 610 08 08

Ulf har ett gediget förflutet inom resebranschen och är en profil som många resenärer i Östersund har träffat på under de ca 30 år som flugit förbi sedan han startade sin resebyråbana på SJ Resebyrå i Sollefteå! Har du haft oturen och era vägar inte korsats så är det inte försent än! 

Service, omtanke och intresse är ledord som kommer att göra dig till en återkommande kund! Stora som små grupper med olika önskemål, har med stor gäldje återkommit för nya äventyr.
De sista 4 åren har Ulf hunnit med att upptäcka bla, New York, San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, Rom, Barcelona, London, Prag, Amsterdam, Dubai, Lissabon, Manchester, Venedig, Nice, Florida, Mallorca, Kroatien, Turkiet, Italien, Portugal, Argentina & Costa Rica

De senaste 4 åren har Ulf hunnit med att upptäcka bl.a. New York, San Francisco, Los Angeles, Las Vegas, Rom, Barcelona, London, Prag, Amsterdam, Dubai, Lissabon, Manchester, Venedig, Nice, Florida, Mallorca, Kroatien, Turkiet, Italien, Portugal, Argentina och Costa Rica.

Eva Gissler Bergström

Eva Gissler Bergström
+46 (0) 70 569 66 34

Eva har ett förflutet inom resebranschen sedan 1995. Då började hon sin karriär med att gå en guideskola på Cypern och hamnade sedan som guide i Turkiet i 8 säsonger där hon var stationerad i Istanbul under vinterhalvåret! Sedan 1999 så har hon varit en otroligt uppskattad resesäljare i Östersund med massor av nöjda stamkunder. November 2014 fick vi nöjet att ha henne här hos oss på 1 Way 2 Travel! 

Under sina år inom resebranschen så har Eva hunnit med att besöka de flesta destinationer som du kan tänka dig!

Eva vill bara avsluta sin presentation med att önska både gamla och nya kunder välkommen till vår lilla idyll mitt i stan och om du inte visst det så tillbringar hon fritiden med familjen och i sitt hönshus…

Magnus Hjelm

Magnus Hjelm
+46 (0) 70 386 35 72

Magnus Hjelm är den som har provat på lite mera i resebranchen, inte bara resebyråer (SJ resebyrå, Ticket & Big Travel) utan även flera spännande arbeten inom SAS. Detta har gett ett gediget kunnande och ett stort kontaktnät som du har möjlighet att dra nytta av för din nästa resa!

Magnus har skaffat sig mycket återkommande resenärer under årens gång och ni kommer att vara i goda händer när det gäller era resor oavsett om det är en resa privat eller i tjänsten!
De senaste 4 åren har Magnus hunnit med att upptäcka bl.a. New York, Rom, Barcelona, London, Prag, Amsterdam, Reykjavik, Mauritius, Dubai, Paris, Bangkok, Kapstaden, Saigon, Mallorca, Turkiet, Fuerteventura, Island, Sydafrika, Vietnam, Mexico och Thailand.

Förutom att han gärna tillbringar sina somrar nere i Thailand tillsammans med familjen så har han två andra stora intressen och det är träning och whisky! Och man kan ju fråga sig hur dessa går ihop? Men tro mig, han fixar det med galans! Allt detta gör han dessutom med ett skratt som smittar av sig.

______________
 

Denna hemsida innehåller länkar till andra webbplatser. Dessa länkar har lagts in för att göra hemsidan så serviceinriktad som möjligt. Hemsidorna ägs och drivs av annan part än 1 Way 2 Travel. 1 Way 2 Travel lämnar inga som helst garantier och är inte ansvarig för tillgängligheten till eller innehållet i dessa hemsidor. Att det finns en länk till en utomståendes hemsida innebär inte att 1 Way 2 Travel rekommenderar eller på något sätt svarar för någon produkt eller tjänst, som erbjuds på denna hemsida och inte heller att 1 Way 2 Travel ansvarar för information som förekommer på hemsidan. Observera att de hemsidor som länkarna leder till kan ha en policy vad gäller personuppgifter, säkerhet och sekretess, som skiljer sig från vad som gäller för denna hemsida.