logo mobil

Vart vill du resa?

Eva och Magnus reser mycket och har tillsammans lång  erfarenhet av  att arrangera och boka resor. Med sina egna  erfarenheter av olika resmål, hotell, restauranger  och aktiviteter kan de lösa en resa som passar just dig  och det du önskar göra på din resa.

Eva Gissler Bergström

Eva Gissler Bergström
+46 (0) 70 569 66 34

Eva har ett förflutet inom resebranschen sedan 1995. Då började hon sin karriär med att gå en guideskola på Cypern och hamnade sedan som guide i Turkiet i 8 säsonger där hon var stationerad i Istanbul under vinterhalvåret! Sedan 1999 så har hon varit en otroligt uppskattad resesäljare i Östersund med massor av nöjda stamkunder. November 2014 fick  vi nöjet att rekrytera henne till oss på 1 Way 2 Travel vilket vi är mycket stola över! 

Under sina år inom resebranschen så har Eva hunnit med att besöka de flesta destinationer som du kan tänka dig!

Eva vill bara avsluta sin presentation med att önska både gamla och nya kunder välkommen till vår lilla idyll mitt i stan och om du inte visst det så tillbringar hon gärna fritiden tillsamnmans med familjen och i sitt hönshus…

Magnus Hjelm

Magnus Hjelm
+46 (0) 70 386 35 72

Magnus Hjelm  började 1987 på SJ resebyrå och sedan har han hunnit med Ticket,  flera arbeten inom flygbolaget SAS och  resebyråchef på Big Travel innan han i december  2010    kände att det var dags att öppna och driva    en egen resebyrå tillsammans med en gammal branschkollega.  Denna resa och breda erfarenhet har gett ett gediget kunnande och ett stort kontaktnät som du som kund har möjlighet att  dra nytta av inför din nästa resa!

Magnus har skaffat sig mycket återkommande resenärer under årens gång och ni kommer att vara i goda händer när det gäller era resor oavsett om det är en resa privat eller i tjänsten!

Sedan maj 2018 så    har Magnus  bla besökt  Maldiverna 7    gånger, så vill du ha hjälp med din nästa resa till denna makalösa ögrupp så är   du varmt välkommen! Andra besökta favoritställen är Bali,  Thailand, Sydafrika, Kenya  med safari, Mauritius & Valpolicella i Italien.

Naturligtvis även härliga storstadsmetropoler som   tex New York, San Fransisco, Los Angeles, Dubai,   Rom, Barcelona, London, Prag, Amsterdam, Reykjavik, Paris, Hong Kong    och Bangkok.

Reser gärna med sin fru på en weekend i någon storstadsmetropol eller en mer avkopplad resa till  Maldiverna, Bali   eller Thailand. Förutom resor så  har    han två andra stora intressen och det är träning    och goda drycker,  gärna Champagne eller viner från   Valpolicella och han har även ett    gediget intresse  av     whisky.    Och man kan ju fråga sig hur dessa intressen  går ihop? Men tro mig, han fixar det  galant och  han bjuder  dessutom gärna kunderna på ett skratt som smittar av sig.

______________
 

Denna hemsida innehåller länkar till andra webbplatser. Dessa länkar har lagts in för att göra hemsidan så serviceinriktad som möjligt. Hemsidorna ägs och drivs av annan part än 1 Way 2 Travel. 1 Way 2 Travel lämnar inga som helst garantier och är inte ansvarig för tillgängligheten till eller innehållet i dessa hemsidor. Att det finns en länk till en utomståendes hemsida innebär inte att 1 Way 2 Travel rekommenderar eller på något sätt svarar för någon produkt eller tjänst, som erbjuds på denna hemsida och inte heller att 1 Way 2 Travel ansvarar för information som förekommer på hemsidan. Observera att de hemsidor som länkarna leder till kan ha en policy vad gäller personuppgifter, säkerhet och sekretess, som skiljer sig från vad som gäller för denna hemsida.